نمایش نوار ابزار

ضرورت ورود مباحث مهدویت به کتب درسی و دانشگاهی / تولید برنامه‌هایی با موضوع مهدویت در صدا و سیما افزایش یابد

زاهدی رئیس فراکسیون مهدویت مجلس با اشاره به ضرورت توسعه و ترویج مباحث مهدویت، بر تلاش فراکسیون متبوع خود برای ورود مباحث مهدویت به کتب درسی و دانشگاهی تاکید کرد.
محمدمهدی زاهدی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، محمدمهدی زاهدی رئیس فراکسیون مهدویت مجلس شورای اسلامی که به همراه اعضای این فراکسیون الهام آزاد، عفت شریعتی کوهبنانی، احمدحسین فلاحی، اکبر احمدپور و فداحسین مالکی که به قم سفر کرده اند با محمدکاظم پورامینی قائم مقام تولیت مجلس مقدس جمکران دیدار و گفت و گو کردند.

محمدمهدی زاهدی در این نشست با بیان اینکه مهدویت بنابر باورهای دینی ما و آنچه که علما براساس آیات و روایات گفته اند موضوعی جدی بوده و در نظام آفرینش همه ادیان الهی هم به آن اشاره شده است، گفت: مذهب تشیع با دیدگاه خاصی و براساس دلایل عقلی و نقلی به موضوع مهدویت باور دارد که همین موضوع تکلیف به مسائل مربوط به مهدویت را سنگین‌تر می کند.

رئیس فراکسیون مهدویت مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از پژوهشگران و فعالان حوزه مهدویت پژوهی، گفت: لازم است سیاستگذاران و مسئولان اجرایی باید از دستاوردهای علمی حوزه مهدویت بهره مند شوند اما متاسفانه استقبال خوبی از آن نشده است.

وی با بیان اینکه فراکسیون مهدویت پلی است میان تولیدکننده محتوای مهدوی با رویکردهای علمی با کسانی که این مطالب را در زندگی اجتماعی و فرهنگی خود پیاده می کنند، افزود: در فراکسیون مهدویت چند کار مهم را دنبال خواهیم کرد اعم از مذاکره با آموزش و پرورش برای ورود مباحث مهدویت به کتب درسی به ویژه در مقاطع پیش دبستانی و مهدکودک با بهره گیری از کتب موسسه آینده روشن و همچنین با نهاد رهبری در دانشگاه ها برای ورود مباحث مهدوی به کتب دانشگاهی و یا حضور کارشناسان این حوزه به دانشگاه ها جهت پاسخگویی به شبهاتی که جریان به اصطلاح روشن فکر منتشر می کند.

زاهدی با بیان اینکه صدا و سیما باید محتواهای خاصی را به موضوع مهدویت اختصاص دهد، گفت: برای افزایش فعالیت صدا و سیما در زمینه مهدویت مذاکره خواهیم کرد همچنین با مجموعه عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح به جهت برگزاری دوره های آموزشی مهدویت برای سربازان مذاکره می کنیم. از طرفی برای اصلاح ماده 79 بودجه اقدام کرده و حوزه علمیه، مراکز فرهنگی فعال مهدویت از جمله  جمکران را به آن اضافه می کنیم.

رئیس فراکسیون مهدویت مجلس ادامه داد: تلاش می کنیم 10 درصد از 27 صدم درصد از مالیات بر ارزش افزوده که به ورزش اختصاص داده شده را به این مراکز سوق دهیم که البته کمیسیون های برنامه و بودجه و فرهنگی باید با آن موافقت کند.

زاهدی با بیان اینکه باید برای پاسخگویی به شبهات ایجاد شده در زمینه مهدویت کارهای جدی صورت بگیرد، تاکید کرد: برخی جریانات انحرافی باعث تفرقه بین جهان اسلام می شود و با ایجاد شبهات موضوع مهدویت را تحت تاثیر قرار می دهند که باید به شبهات ایجاد شده توسط این افراد نیز پاسخ های لازم داده شود.

محمدکاظم پورامینی قائم مقام تولیت مجلس مقدس جمکران در این نشست ضمن ابراز خرسندی از شکل گیری فراکسیون مهدویت در مجلس شورای اسلامی، گفت: مردم و نظام اسلامی باید گام های اساسی را در راستای تحقق جامعه مهدوی که نوعی ابراز ارادت به ساحت مقدس آن حضرت هست بردارند. ما نیز آمادگی داریم تا برای تحقق برنامه های فراکسیون مهدویت هراقدامی که لازم است انجام دهیم.

پورامینی ادامه داد: در فصل تنظیم بودجه 1400 و تدوین برنامه هفتم توسعه قرار داریم که امیدوارم با تلاش های فراکسیون مهدویت برای بودجه تمامی برنامه های فرهنگی پیوست مهدویت را نیز در نظر بگیرند.

براساس این گزارش اعضای فراکسیون مهدویت نیز در این نشست به بیان نظرات خود در خصوص چگونگی تامین بودجه برای توسعه مراکز مهدویت شناسی، مسجد جمکران و تحقق تمدن نوین اسلامی اشاره کرده و نسبت به پیگیری طرح های فرهنگی در مجلس شورای اسلامی اعلام آمادگی کردند.

گفتنی است اعضای فراکسیون مهدویت پس از این نشست از اردوگاه و مجموعه فرهنگی آموزشی مهدی یاوران نیز بازدید کرده و در جریان اقدامات و فعالیت های این مجموعه قرار گرفتند.